X

VAD TYCKER NI?

En mycket användarvänlig webshop som möjliggör påseende på webben samt skräddarsydda beställningar för kunden. Skaparna av Imagefreak har även utformat ett tillhörande administrationsverktyg samt ett fotoprogram som kräver minimalt underhåll för fotoleverantören. Lägg därtill en mycket god kundsupport och du har en väldigt prisvärd tjänst. Rekommenderas varmt!

StudioBus

Fick precis brev att sonens bilder som tagits på Björnligans förskola var klara och kunde ses på hemsidan. Så jäkla bra sida och suveränt att man kan beställa precis som man vill ha det! Superfina foton och många alternativ gjorde att min beställning blev lite dyr… men det är ju helt klart värt det!

Sara Mårtensson
Kund hos Digitalportalen

Jag vill bara säga att jag älskar ert system med fotografierna, att jag själv får möjligheten att välja det foto som jag anser vara bäst på mitt barn. Fotografen har gjort ett beundransvärt jobb. Önskar att ni varit på grundskolan och fotograferat också, så att fotot på sonen blivit lika bra som på dottern. Jag är supernöjd. 10 av 10 möjliga stjärnor!

Martina – Vindögatansförskola
Kund till Bildi Skolfoto

Med genomtänkta funktioner och gränssnitt har ImageFreaks system förbättrat och effektiviserat vårt arbetsflöde avsevärt. Smidigare administration har betytt att vi kan koncentrera oss helt på våra kunder.

Dajo Skolfoto

HAPPY CAMPERS

 

VILL DU OCKSÅ BLI KUND?

Vill du veta mer om ImageFreak och kanske boka en visning av våra tjänster?

040-621 31 00

info@imagefreak.se

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Vill du veta mer?

Ange din e-postadress för att ta del av mer information, nyheter och erbjudande.

© 2011-2020 ImageFreak AB | Org.nr 556854-4703 | Tel: 040-621 31 00 | info@imagefreak.se | Say Cheeese!